Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

"Жива" і "мертва" вода: казка чи бувальщина?

Пам'ятаєте свої улюблені дитячі казки, в яких головних героїв можна було воскресити за допомогою «мертвої» і «живої» води? Щоб повернути Івана-царевича до життя, спочатку потрібно було напоїти його «мертвої» водою, яка «проганяла» смерть, а після дати напитися «живої», що дарує зцілення.

Звичайно ж, ви скажете: «Так це дитячі казки, яке вони мають відношення до реального життя?» Але чи дійсно поняття «живої» і «мертвої» води є лише художньої вигадкою? Адже згадки про такі чудодійні рідини можна зустріти в багатьох казках, легендах, оповідках і поемах. І сьогодні можна з упевненістю сказати, що у цих понять є реальна і науково доведена база.

Ви регулярно користуєтеся послугами доставки води в Києві, щоб підтримувати оптимальний питний режим і своє здоров'я? І, здавалося б, що ще ви не знаєте про Н2О? Ви здивуєтеся - але «жива» і «мертва» вода дійсно існують!

Мертва рідина виходить при неповному розкладанні за допомогою електролізу, а жива - під впливом електролізу в катодному просторі.

З точки зору хімічних властивостей «казкових» рідин, то «мертвою» водою можна вважати рідину з підвищеною кислотністю, а «живою» буде вважатися лужна вода. При цьому і одна, і друга Н2О широко використовуються при альтернативних методах лікування, однак вони разюче відрізняються своїм впливом. Так, наприклад, кислотна вода володіє високими бактерицидними властивостями, а лужна - стимулюючими. Саме тому перший вид використовують при запальних процесах: захворюваннях горла, шкірної висипки, гнійничкових висипаннях. Другу воду застосовують для підвищення імунітету, при хронічній втомі, артритах, артрозах, зниженому тиску і т.д.

Де можна взяти таку цілющу воду? У спеціалізованих магазинах ви зможете придбати необхідне обладнання для електролізу. Незважаючи на все вищевикладене, багато вчених і лікарів тверді на думці, що «жива» і «мертва» вода допомагає тим, хто вірить в її цілющі властивості - такий собі ефект плацебо. Чи є сенс експериментувати - вирішувати вам. У будь-якому випадку, питна вода завжди вважалася джерелом довголіття і здоров'я. І якщо ви ще не замовляєте якісну воду додому від перевіреного і надійного постачальника АкваСвіт, радимо вже сьогодні виправити цю помилку!

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А