Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Вода - жива субстанція? Що вона в собі таїть?

Вода - рідина без кольору і запаху. Здавалося б, що вона може в собі містити? Однак Н2О таїть в собі безліч, не видимих ​​людському оку, мікроорганізмів, бактерій, поживних речовин, мінералів. Є ці «мешканці» як в прісній, так і солоній воді. Живі організми є навіть у воді на глибині понад 10 км. Навіть Мертве море - джерело життя більш ніж для 70 видів бактерій і мікроорганізмів.

Віруси і бактерії відрізняються прекрасною пристосованістю до екстремальних умов: вони стійкі до перепадів температур, забруднень, впливів різних хімічних реагентів і т.д. Таким чином, навіть міський водопровід є прекрасним середовищем для життя, розмноження і поширення небезпечних мікроорганізмів. А значить, Н2О, що тече у вас з-під крана, може містити в собі хвороботворні бактерії, які несуть потенційну загрозу вашому здоров'ю і навіть життю.

Як правило, найбільш поширені інфекційні захворювання передаються саме через воду: гепатит А, дифтерія, кишкові інфекції, ротавірус і багато іншого. Особливу небезпеку несе така рідина для дитячого організму. Якщо зміцнілий організм дорослої здатний чинити опір впливу неякісної питної води, реагуючи на неї дискомфортом в шлунку, діарею, різями в животі або загальним погіршенням самопочуття, то організму дитини така рідина може принести непоправної шкоди. І навіть кип'ятіння - не гарантія повного очищення води. Більш того, деякі віруси вже давно адаптувалися до впливу високих температур, як наприклад, вірус гепатиту А. Для знищення паразитів, воду потрібно кип'ятити, як мінімум 40 хвилин.

Дійсно, вода - частина живої природи. І живуть в ній мікроорганізми - це аж ніяк не привід виключити її зі свого раціону. Просто потрібно усвідомлено підійти до вибору питної води, яку ви вживаєте щодня. Щоб вона приносила вашому організму лише користь, рекомендує замовляти доставку води в Києві на сайті компанії АкваСвіт.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А