Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Вода з фтором - користь, шкода, норми вмісту речовини в Н2О

На сьогоднішній день є безліч способів обробки питної води, одним з яких є збагачення Н2О фтором. Звичайно ж, є і природні джерела фторованої води - в природних умовах її можна добути в гірських і вулканічних районах. У деяких випадках рівень концентрації цієї речовини в рідині може досягати 50 мг/л.

Допустимі норми вмісту фтору в питній воді

Навіть корисні мінеральні речовини можуть нанести вашому організму шкоду, якщо вони перевищуватимуть допустимі норми. Відносно фтору цей показник становить 0.5-1 мг/л води. Однак в залежності від клімату, в якому проживає людина, це значення може змінюватися - в жарких країнах, де населення вживає більше води, концентрація фтору не повинна перевищувати 0,5 мг/л.

Користь фторованої води

При допустимому вмісті фтору у воді, така Н2О надає благотворний вплив на організм людини:

Чи може фторована вода завдати шкоди організму?

Як ви вже зрозуміли, перевищення концентрації фтору в питній воді - вкрай небажане і може завдати шкоди організму. Чим же такий небезпечний надлишок фтору:

Для оптимальної життєдіяльності людського організму дуже важливо дотримуватися балансу мікроелементів і мінеральних речовин, що надходять в нього. Тому уважно вивчайте склад питної води, яку ви обираєте для регулярного вживання. Замовити доставку води в Києві ви зможете на нашому сайті.

Тут ви зможете також знайти багато корисної та актуальної інформації про якість і властивості Н2О, її благотворну дію і важливость для підтримки здоров'я і т.д.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А