Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Вода провокує набряки: чи так це?

Існує поширений міф, що вживання води викликає набряклість в тілі. І якщо пальці рук, ноги і навіть обличчя набрякають, то слід знизити кількість вживаної рідини. Однак така думка властива тим, хто погано розбирається в принципах роботи людського організму. Адже найчастіше саме дефіцит води провокує набряки.

Механізм вкрай простий: коли ваше тіло отримує мало рідини, воно починає запасати її у своїх клітинах. В результаті і виникають набряки, які за своєю природою є не чим іншим, як результат порушення природного розподілу води в організмі.

 

Чим обумовлено порушення засвоєння рідини організмом?

Якщо протягом дня не вживати достатню кількість природного питної води, ваше тіло реагує на це набряком. Головні її причини в наступному:

Що потрібно робити, щоб усунути проблему? В першу чергу - налагодити питний режим протягом дня. Пити потрібно воду кімнатної температури, рівномірно розподіляючи загальний обсяг рідини на 6-8 прийомів. За один раз випивайте не більш 200 мл води. Пити її потрібно за 30 хвилин до прийому їжі, уникаючи рясного пиття перед сном - краще випити 1 стакан Н2О за 2-3 години до відбою.

Як відіб'ється на вас дотримання правильного питного режиму?

В першу чергу ви відчуєте легкість тілі і енергетичний підйом: покращиться циркуляція крові, підвищиться тонус судин, що позитивно позначиться на роботі серцево-судинної системи. Також вживання достатньої кількості рідини сприяє нормалізації артеріального тиску.

Пам'ятайте про головне - пийте оптимальну кількість рідини і не заміняйте звичайну Н2О безалкогольними і газованими напоями. Також ми рекомендуємо замовляти доставку питної води в Києві на нашому сайті.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А