Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Свинець у воді - невидимий убивця вашого здоров'я

Свинець - метал, який широко використовують у водопровідній інфраструктурі, що не може не відбиватися на якості кінцевого продукту - водопровідної води. Найбільш небезпечний вплив цей компонент надає на немовлят, провокуючи у них вади розвитку і серйозні проблеми зі здоров'ям. Дорослі також не застраховані від негативних наслідків вживання питної води з підвищеною концентрацією свинцю в ній - для них таке поєднання загрожує гіпертонічним кризом, розвитком сечокам'яної хвороби і т.д.

Звідки з'являється свинець у воді

У природній воді свинець зустрічається вкрай рідко і це є скоріше винятком з правила. Звідки ж він тоді з'являється в Н2О? Як правило, наявність свинцю у воді викликано корозією сантехнічних матеріалів. Таким «дефектом страждають» будинки, побудовані до 1986 року. Свинцеві труби, арматура, припой, крани з хромованою латуні - все це є джерелом свинцю і причиною його потрапляння в Н2О.

Як уникнути негативних наслідків?

Якщо водопровідна система всього багатоквартирного будинку застаріла, то навіть побутові фільтри для води не можуть гарантувати 100% її очищення від можливих домішок свинцю. Як же правильніше вчинити в цьому випадку?

В умовах великого міста, де особливо гостро відчувається проблема якості водопровідної води, єдиним раціональним рішенням є сучасний сервіс по доставці води додому, в офіс або інше громадське місце. Бутильована вода від перевіреного постачальника - джерело сили, енергії і здоров'я.

Компанії, які здійснюють доставку води, гарантують її високу якість і відповідність стандартам безпеки. Крім цього ви завжди зможете замовити супутні товари: кулери, помпи і комплектуючі до них, чай, кава і т.д.

Такою послугою ви можете скористатися і на сайті компанії АкваСвіт. Ми пропонуємо вам замовити доставку води в Києві та оцінити чудовий сервіс, доступні ціни та інші переваги даного сервісу.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А