Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Найдивніші напої світу

Ви щодня п'єте воду, в тому числі і готуєте з неї різні напої: чай, кава, компоти, лимонад або квас. Всі ці смаколики давно увійшли в життя мільйонів людей і навіть стали «на потік» в промисловому плані. Природно, їх ніяк не можна назвати дивними або екстремальними. А як вам горілка зі смаком бекону? Або настоянка на гадюках, скорпіонах і мишах? А може, ви даєте своєму домашньому улюбленцю пиво? Здивовані? Сьогодні ми розповімо про найдивніші напої світу.

ГОРІЛКА З БЕКОНОМ

Мабуть, найбільш «нешкідливий» і простий напій в нашому рейтингу. Представляє він собою всім відому горілку з шматочками копченого бекону. Додають цю горілчано-беконовую настойку в коктейль Кривава Мері в барах американського штату Балтімор і в одному закладі Уолтхейма в Массачусетсі.

Менш міцний, але дуже популярний напій Мартіні також поєднують з шматочками бекону. Такий пікантний коктейль можна спробувати в барах Лас-Вегаса і Нового Орлеана. Своєрідні смаки у американців, чи не так?

«СОБАЧЕ» ПИВО

Сьогодні вже нікого не здивувати фруктовим пивом зі смаком лимона, вишні, малини або апельсина. У барах Чехії можна навіть випити пиво з кропивою, перцем, бананом або полином. Американські пивоварні здивували шанувальників пінного напою, представивши на ринку пиво-шампанське з високим вмістом дріжджів і пиво-піцу з додаванням помідорів, часнику, цибулі і базиліка.

Але ще далі пішли голландці. Не дивуйтеся, якщо в зоомагазинах Нідерландів ви зустрінете пиво для ... собак! Цей безалкогольний напій складається з яловичини і солоду. У перекладі його назва звучить, як «Пиво для виляння хвостом».

ЕКСТРЕМАЛЬНА ЕКЗОТИКА

Любіть полоскотати собі нерви? Тоді вам сподобається міцний алкогольний напій, настояний на зміях, вуграх або інших комахах. Так, наприклад, в Мексиці роблять настоянку з агави і ще одного цікавого компонента. Цей традиційний для мексиканців напій називається Мескаль. Продається він з мішечком з сумішшю з солі і перетертих гусениць, що живуть в плодах і пагонах агави.

Але найбільше люблять екзотику в Азії. Хоча те, що у туристів викликає шок і навіть огиду, місцеве населення п'є з великим задоволенням. В азіатських барах і магазинах вам можуть запропонувати зміїний лікер, в який додають жовч кобри, настоянку на павуках або горілку зі скорпіонами. Ось така екзотична закуска!

Ні в якому разі не сприймайте цю інформацію як керівництво до дії, адже ми вже неодноразово говорили, що алкоголь, а особливо такий екзотичний і дивний, найлютіший ворог вашому здоров'ю. А ось друг і помічник організму - чиста питна вода від ТМ АкваСвіт. Зробіть замовлення доставки води в Києві прямо зараз, і ви забезпечите себе найціннішим джерелом здоров'я і краси.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А