Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

При запорі і гастриті - пийте воду. Як Н2О допомагає позбутися від різних недуг

Всім відомо, що регулярне вживання питної води - запорука відмінного самопочуття. Більш того, мінеральна вода допомагає впоратися з цілим рядом захворювань. Головне знати, яку Н2О потрібно пити.

Ожиріння. Людям з надмірною вагою в принципі потрібно багато пити, оскільки в їх організмі вміст рідини вкрай занижена. Однак приватним супутником ожиріння стає гіпертонія, тому для пиття краще вибрати мінімально мінералізовану воду з низьким рівнем рН. Сильно газована вода сприяє активному виділенню шлункового соку, що викликає почуття голоду.

Гастрит. При гастриті найкраще пити бікарбонатно-лужну воду. Робити це бажано натщесерце - така Н2О допоможе відновити шлункові виділення. При гастриті, спровоковане бактерією Helicobacter pilori бажано вживати мінеральну воду з високою концентрацією сульфатів.

Камені в нирках. Наявність каменів, а особливо їх рух, викликає гострий біль. Зняти запалення і полегшити загальний стан допоможе вживання бікарбонатно-лужної води, а також води з пониженим вмістом солі - така мінеральна вода має сечогінний ефект, полегшуючи вихід каменів з нирок.

Гіпертонія. Підвищений тиск може викликати надмірний вміст натрію в організмі людини. Рішення проблеми - пити мінеральну воду з низькою концентрацією цього елемента.

Високий рівень холестерину. Щоб знизити холестерин в крові, пийте мінеральну воду з високою концентрацією сульфатів і кальцію. Також для пиття підійде бікарбонатно-кальцієва мінералка.

Діабет. Постійно відчуття спраги - звичний стан для хворих на діабет. Відновити велику втрату рідини можна за допомогою сульфатних, натрієвих та бікарбонатно-кальцієвих мінеральних вод.

Запор. При запорі рекомендується більше пити мінералки з високим вмістом мінеральних солей - кальцію, магнію, сульфатів.

Природно, перед вживанням мінеральної води для лікування будь-якого з перерахованих вище захворювань потрібно проконсультуватися з лікарем.

А для доставки чистої питної води в Києві звертайтеся до менеджерів нашої компанії, і вони допоможуть оформити вам замовлення.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А