Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Наскільки питна вода впливає на смак приготовленої їжі?

Щодня ви використовуєте воду не тільки для пиття і приготування напоїв, а й для приготування їжі. Багато в чому смак приготованих страв залежить не від ваших кулінарних умінь, але від якості використовуваної Н2О. Адже саме питна вода, як би це не було дивно, є головною «спецією» будь-якої їжі. І жоден професійний кухар не приступить до приготування страви, не перевіривши Н2О на якість і відповідність нормам безпеки.

Тому на кухнях ресторанів і використовується очищена питна вода - так можна бути на 100% впевненим у якості Н2О.

Як же так виходить, що рідина, яка не має кольору, смаку і запаху, впливає на смакові якості їжі? Все дуже просто - в воді міститься маса різних домішок і речовин, які при взаємодії з іншими компонентами «розкриваються» всілякими присмаками.

Так, наприклад, жорстка вода надає приготовленій страві солодкуватий присмак. А ось рідина з підвищеним вмістом хлору, при термічній обробці знаходить неприємну кислинку.

Не можна назвати підходящою і водопровідну воду - на шляху до вас в квартиру вона проходить безліч етапів очищення (механічну, хімічну, біологічну). Все це робиться, щоб видалити з рідини небезпечні мікроорганізми і бактерії. Однак таке очищення не завжди буває ефективним, і хвороботворні бактерії «виживають», що призводить не тільки до погіршення якості приготовленої на водопровідній воді їжі, але і серйозних наслідків для здоров'я.

На сучасних водоочисних станціях використовується застарілий, але з незначними витратами метод знешкодження Н2О - хлорування. А, як ви вже знаєте, така вода не підходить для приготування їжі, оскільки негативно позначається на її смакових характеристиках.

Найбільш оптимальним рішенням стане регулярне використання очищеної Н2О. На сьогоднішній день такий сервіс як доставка води в Києві додому - дуже актуальне і затребуване. Скористайтеся послугами компанії АкваСвіт і гарантовано отримаєте якісну Н2О для пиття і приготування чергових кулінарних шедеврів.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А