Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Напій здоров'я - вода Сассі

Для здоров'я і краси, стрункості тіла і відмінного самопочуття необхідно дотримуватися питного режиму і щодня випивати свою оптимальну норму. Особливо це стосується тих, хто мріє розпрощатися із зайвими кілограмами. Допомогти в досягненні поставленої мети зможе чудодійний напій - вода Сассі. Готується він тільки на основі чистої і якісної питної води, тому заздалегідь подбайте про доставку води додому.

ЩО ТАКЕ ВОДА САССІ?

Смачний і простий у приготуванні напій допоможе вам триматися в формі і поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту. Цей вітамінно-мінеральний коктейль отримав свою назву від імені американки, яка створила цей унікальний рецепт напою. Синтія Сасс підібрала оптимальну рецептуру і поєднання компонентів, які є основою води Сассі. Дія води сприяє поліпшенню роботу шлунково-кишкового тракту, зниженню газоутворення, прискоренню метаболізму і виведенню токсинів з організму. В якості приємного бонусу від вживання напою ви отримуєте прекрасний стан волосся і шкіри обличчя і тіла.

ЯК ПРИГОТУВАТИ НАПІЙ САССІ?

Рецепт приготування дуже простий, і ми з радістю поділимося ним з вами.

Візьміть 2 літри чистої питної води, 1 ст.л. подрібненого імбиру, 1 свіжий огірок (очищений від шкірки і дрібно нарізаний), 1 лимон (нарізаний разом з шкіркою) і 10-12 листків м'яти перцевої.

Всі компоненти напою помістіть в ємність і залийте водою. Залиште посудину на 10-12 годин в холодильнику. Наприклад, ви можете приготувати Сассі ввечері і вже вранці насолодитися вітамінним коктейлем.

ЯК ПИТИ ВОДУ САССІ?

Не можна пити більше 4 літрів приготованого напою. Захопившись Сассі, ви «посадите» нирки і дасте додаткове навантаження на серце, не кажучи вже про те, що великий обсяг рідини розтягує шлунок. За один прийом випивайте не більш 1 склянки напою, а останній прийом повинен бути не пізніше, ніж за 1.5 години до сну. Якщо ви п'єте напій Сассі, то з вашого раціону найкраще виключити продукти, які підвищують газоутворення, чай і кава. Разом з вживанням води Сассі слід також налагодити свій режим харчування: виключіть жирне, смажене і солодке, їжте невеликими порціями - і ви зможете стати володарем ідеальної ваги і стрункої фігури.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А