Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Кращі напої для тверезої новорічної ночі

Готуючись до новорічного застілля, не варто забувати, що не всім для веселощів потрібно вживати допінг у вигляді алкоголю. Маленькі діти, та й просто гості, які не вживають спиртного, теж люблять смачні напої, нехай і без градуса. Сік і газована вода - банально і не корисно. А ось приготовані за нашими рецептами напої напевно припадуть до душі справжнім гурманам.

Малюкам, безсумнівно, сподобаються молочні коктейлі або цитрусові морси. Але проблема в тому, що маленькі гурмани ще й їдять «очима», тому важливо потурбуватися про подачу напоїв. Вибирайте гарний посуд, трубочки для декору і яскраві парасольки. Такий антураж приверне увагу дітвори і створить атмосферу свята.

Звичайно ж, сучасних дітей складно чимось здивувати - така велика кількість різних кольорових газованих напоїв так і манить з вітрин. Але ми пропонуємо вам дуже оригінальні і незвичайні рецепти новорічних коктейлів. Отже, що вам знадобиться:

У киплячу питну воду від Аквасвіт додайте три сушених гвоздики, щіпку кориці і цукор. Видавіть сік з апельсинів. У воду, що остигла, влийте сік цитрусових. Дайте напою настоятися, перед подачею його потрібно охолодити.

Багато бій курантів зустрічають ні з келихом ігристого шампанського, а з іншим напоєм з бульбашками - мінеральною водою. Якщо в числі запрошених є такі, хто зовсім не вживає алкоголь, здивуєте їх незвичайним шампанським. Тільки приготувати його потрібно завчасно.

Для безалкогольного шампанського візьміть (на 1 порцію): 1 літр води, натуральний мед - 150 г, цукор - 150 г, корицю, гвоздику, лавровий лист, імбир, мускат.

У киплячу воду додайте спеції, мед і цукор. Важливо - настій повинен кипіти не довше 15 хвилин! Оберіть момент і приберіть напій з вогню. Дайте йому охолонути. Потім розлийте по пляшках і приберіть в холодильник. Там він повинен простояти не менш двох тижнів. Ось побачите, наскільки пряним, ігристим і свіжим вийде смак такого шампанського!

Приготувати оригінальні напої до святкового столу зовсім нескладно. Важливо вкласти в них своє тепло і турботу про гостей. А що може говорити про турботу більше, ніж використовувана в якості інгредієнта напою чиста питна вода. Замовити воду в Києві додому ви зможете на сайті компанії Аквасвіт.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А