Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Краса водної стихії - найбільші водоспади світу

Водоспади - одне з найбільш зачаровуючих і видовищних проявів водної стихії. Їх міць - неприборканість, а краса - непередавана. Ми зібрали для вас рейтинг найбільших і мальовничих водоспадів світу. І хто знає, можливо, наша стаття надихне вас на незабутню подорож до цих природних об'єктів.

Водоспад Анхель

Якщо ви хочете помилуватися красотами Анхеля, вирушайте в Південну Америку - водоспад є частиною річки Каррана, що протікає в Венесуелі.

Спадає водоспад з «Гори Диявола». Це місце важкодоступне, і навіть досвідчені мандрівники не завжди можуть підкорити його. Навколо гори - непрохідні джунглі, а будь-які блага цивілізації просто відсутні.

Відкрили Анхель в 1933 році. За такий подарунок природи людство повинно дякувати золотошукачу Джеймсу Енджелу. Власне, в честь нього і було названо водоспад. На сьогоднішній день Анхель є найбільшим водоспадом світу, а його висота становить 979 метрів.

Водоспад Три сестри

Ще одне диво природи також знаходиться в Латинській Америці - в Перу. Його висота зовсім трохи поступається висоті Анхеля, тому Три сестри також входить в рейтинг найбільших водоспадів світу. Потужні холодні потоки води падають вниз з неприступною гори висотою 914 метрів.

Свою назву - Три сестри - водоспад отримав, завдяки своїй особливій будові. Він складається з трьох рівнів, які плавно з'єднуються в єдиний водоспад. І сам природний об'єкт, і місцевість, яка його оточує, просто заворожує своєю мальовничістю і красою.

Водоспад Тугела

Висота водоспаду складає 947 метрів. Знаходиться цей природний об'єкт в Південній Африці, в національному парку Наталь. Тугела за своєю природою є комплексом з п'яти менших водоспадів. Свій початок природний об'єкт бере з гори, яку місцеві жителі називають «Драконячої». За давньою легендою саме в цьому місці живе вогнедишний дракон.

Краса цього місця просто неймовірна. Всі, кому пощастило побувати в національному парку Наталь і побачити водоспад Тугела на власні очі, не зможуть забути ці чарівні пейзажі ніколи. Особливо унікальний водоспад Тугела в зимовий час, коли вершина його схилів покривається льодом.

Ще більше цікавої інформації про водної стихії, корисні властивості питної води ви зможете знайти на сайті компанії АкваСвіт. Тут ви також можете замовити доставку води в Києві на вашу адресу.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А