Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Яка вода найчистіша і де її знайти?

Сучасні реалії такі, що знайти чисту природну воду, придатну для пиття, стає практично нездійсненним завданням. Виною всьому людський вплив, який призводить до згубних наслідків: забруднення наземних і підземних вод. І якщо раніше наші предки могли пити джерельну воду, то сьогодні її доведеться попередньо очистити.

Давайте розберемося, чи залишилися ще на Землі джерела чистої води, яку можна пити без страху за своє здоров'я?

Мінеральна вода. Незважаючи на свої корисні властивості, пити мінеральну воду потрібно з розумом. У складі такої Н2О, як ви знаєте, містяться мінерали. І якщо для одного організму концентрація певних речовин корисна, то для іншого може мати негативні наслідки. Особливо це стосується лікувальних мінеральних вод.

Та й чи можете ви бути впевнені, що купуєте в магазині дійсно якісну мінеральну воду з джерела? Ось чому для оздоровлення краще їздити безпосередньо на мінеральні курорти.

Вода з криниці. Безперечно, вода з колодязя - смачна і освіжаюча. Однак якість такої Н2О визначається глибиною колодязя і регулярністю його використання. Також важливо врахувати, чи є поблизу тваринницькі господарства або шкідливі підприємства. У цьому випадку існує ризик забруднення підземних вод небезпечними речовинами і бактеріями.

Артезіанська вода. Найчистіша і безпечна питна вода, в якості якої можна бути впевненим на 100%. Забір такої Н2О проводиться зі свердловини глибиною не менше 300 метрів. Саме така глибина є гарантією того, що в воді відсутні шкідливі речовини, важкі метали або радіонукліди - вони просто не можуть туди потрапити.

Якщо ви хочете пити чисту воду, ви повинні бути впевнені в джерелі її походження. Водопровідна Н2О, навіть з артезіанської свердловини, вже не може називатися чистою, оскільки пройшовши через застарілі іржаві труби, вона «насичується» мікроорганізмами і бактеріями.

Тому ми рекомендуємо замовляти доставку води в Києві на сайті компанії АкваСвіт. Так ви завжди будете впевнені в її якості і безпеці.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А