Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

"І неба було мало, і землі". Або як зробити своє весілля незабутнім

Наближається найвідповідальніший і урочистий день, а класичний сценарій проведення весілля вам здається нудним і прісним? Ми подамо вам дуже оригінальну і вельми екстремальну ідею для весільної церемонії. Впевнені, що вас складно здивувати? А як вам такий варіант - весілля під водою? Така весільна церемонія напевно запам'ятається вам і вашим гостям на все життя. Цікаво, але найчастіше саме наречені стають ініціаторами такого вельми оригінального святкування. Ними рухає небажання бути схожими на інших щасливиць і прагнення до незабутніх і захоплюючих емоціям. Отже, давайте детально розглянемо план проведення весілля під водою.

ВИБИРАЄМО МІСЦЕ

Для такого весілля найкраще підійде тепле море, а комфортна глибина для занурення становить не менше трьох метрів. А тепер уявіть: на білосніжному піску побудований ваш весільний намет, прикрашений квітами і екзотичними фруктами, все необхідне для занурення - акваланги і ласти - також приготовлені. Все готово для того, щоб ви в прямому сенсі слова «тонули» в морі любові і щастя.

А ЯК ЖЕ ГОСТІ?

Звичайно ж, в такий важливий для вас день близькі люди будуть знаходитися поруч з вами. Вибирайте свій варіант: вони почекають «новоскупане» сімейство вже на березі, або будуть занурюватися з молодятами. Якщо ви вибрали другий варіант, потурбуйтеся про тих гостей, які вперше пірнають з аквалангом. Підстрахуйтеся і покличте професійних інструкторів, які зроблять все, щоб ваша підводна пригода довжиною в життя не мало ніяких підводних каменів.

ДОТРИМУЙТЕСЬ ТРАДИЦІЙ

Весілля - дуже відповідальний і серйозний захід. Так, ви обрали вельми ексклюзивний спосіб його проведення, однак це не означає, що можна повністю нехтувати усталеними традиціями. Адже все відбувається по-справжньому: справжня реєстрація шлюбу зі свідоцтвом про шлюб, справжні молодята і справжні гості. Організуйте справжню фотосесію під водою, станцюйте свій перший весільний танець і подаруйте один одному перший поцілунок вже в якості подружжя.

Ну а після того як наречена, немов Афродіта, вийде з піни морської під руку зі своїм чоловіком можна прямо не березі теплого моря, під приємну музику хвиль, з незабутнім по красі заходом на задньому фоні, смачними закусками і шампанським продовжити святкування.

А нам залишається побажати тим сміливим молодятам, які зважаться на весілля під водою довгих років спільного життя і міцного здоров'я щасливому сімейству. І, звичайно ж, не забувайте, що ваше здоров'я і самопочуття багато в чому залежить від того, яку воду ви п'єте. Зробіть замовлення води додому в Києві від АкваСвіт на нашому сайті - ваша друга половина оцінить такий весільний подарунок.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А