Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Як відбувається підготовка води найкращої якості

Про те, що вода просто незамінна для нормальної життєдіяльності організму, ми писали неодноразово. Також наші постійні читачі знають, що пити потрібно тільки воду найкращої якості. А як відбувається її підготовка? Дізнайтеся з цієї статті.

У країнах, де особливу увагу приділяють проблемам якості вживаних продуктів, були розроблені спеціальні норми і стандарти. Торкнулися вони й виробництва питної води. На сьогоднішній день існує безліч компаній, які займаються виробництвом цього продукту - а що дивуватися, адже справа досить прибуткова, з огляду на таку популяризацію здорового способу життя і правильного харчування.

Перший етап виробництва якісної питної води - її ретельне очищення за допомогою водопідготовчої установки (спеціальних фільтрів). Чим могутніше і сучасніше вони будуть, тим кращого результату можна очікувати на виході.

Вибір необхідного обладнання для фільтрації води не складе ніяких труднощів - все залежить від вартості, застосовуваних технологій, конструкції і особливостей експлуатації.

Проблема якості питної води в Україні

Виробництво питної води в Україні в останні роки різко збільшилася. Зросла і кількість служб її доставки - так, наприклад, ви можете замовити доставку води в Києві на сайті компанії АкваСвіт. Так ви напевно будете впевнені в її якості і природних властивостях.

Є й альтернатива - установка систем водопостачання з власних свердловин. Однак бути на всі 100% впевненим у якості природної води з свердловини не доводиться. Якщо вона не пройшла лабораторні дослідження і попереднє очищення - вживати її не варто.

Вихід є - методи зворотного осмосу або озонування Н2О хоч і дорогі, але дуже ефективні! Пройшовши одну з цих технологій очищення, питна вода стає абсолютно безпечною для вашого вживання. При цьому зберігаються всі її природні властивості, а значить, з вживанням такої води, ви отримаєте всі необхідні мінерали і мікроелементи.

Бережіть своє здоров'я, пийте тільки очищену питну воду, а ми потурбуємося про те, щоб доставити її просто під двері вашого будинку або офісу!

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А