Дивовижні властивості талої води
Вживання талої води відомо ще з давніх часів. Вона допомагає зберегти красу і молодість шкіри, а також покращує загальний стан організму. У чому ж основна відмінність талої води від питної? Будова талої води має більшу зі структурою протоплазми клітин людського організму. Отримати її досить просто: для цього необхідно заморозити чисту питну воду, а потім відповідно, розморозити її. Але важливо пам'ятати, заморожувати потрібно тільки якісну питну воду, а не водопровідну, лише тоді ви отримаєте обіцяний ефект.
Унікальні властивості талої води зберігаються протягом 7-10 годин після розморожування, тому немає сенсу заготовлювати її про запас. Також не слід нагрівати її понад 37⁰С, а вже тим більше - кип'ятити. В іншому випадку тала вода втратить всі свої корисні властивості.
Тала вода особливо корисною буде тим, хто веде боротьбу із зайвою вагою, страждає від головних болів напруги і високого артеріального тиску, а також тим, хто хоче мати свіжий тон і сяючу шкіру.
Вживання талої води допомагає впоратися з втомою і загальною слабкістю. Вона сприяє активізації всіх життєвих процесів в організмі і підвищує його опірність до вірусних захворювань і інфекцій.
Знайшла своє застосування тала вода і в косметології. Щоб підвищити пружність шкіри, надати їй еластичності, звузити розширені пори і вирівняти тон обличчя необхідно періодично протирати шкіру обличчя і шиї кубиками льоду. Це допоможе запустити обмінні і регенеративні процеси в клітинах епідермісу.
Як бачите, за своїми властивостями тала вода не менш корисна, ніж звичайна природна. Звичайно ж, вона не може замінити її, та й не потрібно цього робити, але ось іноді в якості оздоровлення можна вживати і талу воду. Як ми вже говорили, отримати її можна шляхом заморозки чистої Н2О. Купити воду в Києві ви можете на нашому сайті
Ефект від талої води буде помітний через 3-40 днів. Пити її необхідно невеликими ковтками, бажано робити це натщесерце, а середня норма становить всього 2-3 склянки в день. Ідеальна температура талої води повинна не перевищувати 15⁰С.
Повернутися до переліку публікацій