Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Їстівна питна вода - міф? Реальність!

Ера використання одноразових речей із пластику, покликаних полегшити життя людей, обернулася для нашої планети глобальною проблемою - скупчення великих обсягів сміття. Ви знаєте, скільки років потрібно для природного розкладання цієї сировини? Не менш 200 років! І хоча в світі існує технологія переробки пластику, загальна частка переробленої сировини в світі складає всього 7% від виробленого.

Все це призвело до плачевного результату для нашої планети: пластикові острови в океанських водах, гори сміття, заввишки з Тадж Махал, мертві морські тварини, загиблі від пластикових відходів - з цією реальністю вже живемо ми, а що ж «дістанеться» іншим поколінням?

Основний обсяг сміття, яке потрапляє в Світовий океан - пластикові пляшки. Чи можна в короткий термін очистити води від забруднень? З огляду на той обсяг проблеми - відповідь очевидна! Але можна знайти альтернативне рішення - усунути джерело забруднення. Саме до такого висновку і прийшла команда молодих британських вчених, які розробили унікальну річ - капсули з гнучкою оболонкою, наповнені питною водою. «Тара» виконана за допомогою технології гелеобразования водоростей.

Відкрити, налити, скільки потрібно рідини, закрити і поставити кульку в холодильник споживач не зможе. Весь секрет у оболонці - вона не терпить пошкоджень. Вам доведеться повністю з'їсти її.

Такий продукт планується для масового споживання - фаст-дрінк стане відмінним рішенням зниження світового споживання пластикових пляшок.

У разі, якщо вам не захочеться жувати гелевидні водорості, можна з легкістю випити вміст, а оболонку викинути. Вона швидко розпадається і не наносить ніякої шкоди навколишньому середовищу. Для повного розкладання оболонки потрібно не більше 2 тижнів.

На розробку таких кульок розробники витратили 4 роки. Однак, погодьтеся, результат справді вражаючий! Попереду - просування продукту на ринок і його популяризація серед населення. Але ми впевнені, що такий продукт не може не залишитися непоміченим. Адже сама концепція просто відмінна, та й візуальні і тактильні відчуття від цих кульок більше ніж приємні!

Слідкуйте за актуальними новинами на нашому сайті. Тут ви завжди зможете знайти багато корисної інформації про унікальні властивості питної води, а також замовити доставку води в Києві: додому або в офіс.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А