Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Рейтинг найкорисніших і популярних мінеральних вод в світі

Мінеральна вода проходить через вулканічні породи землі, збагачуючись найціннішими елементами і мінералами. Залежно від ступеня концентрації цих речовин визначається і рівень корисності Н2О. Однак є в світі такі види мінеральної питної води, які дорожчі за звичайну мінералку, що масово продається на полицях супермаркетів - за рахунок свого багатого складу і більшої користі для організму людини, вони увійшли в рейтинг найвідоміших і популярних мінеральних вод світу.

Evian (Евьян). Французький виробник мінеральної води Евьян відомий далеко за межами Європи. Продукцію бренду купують мільйони людей в США і Канаді. Місце залягання води - джерела в Évian-les-Bains. Саме в цьому регіоні зосереджені кращі велнес-курорти Франції. Вода Евьян входить в категорію преміум сегменту і відрізняється досить високою вартістю.

Perrier (Періе). Навряд чи хтось з вас не чув про мінеральну воду Періе. Видобувають її в регіоні Вержезе. Продукт вважається дуже престижним і дорогим. А в 1992 році компанія, що займається виробництвом мінеральної води, викупив всесвітньо відомий концерн Nestle

Боржомі. Було б дивно, якби в список найпопулярніших мінеральних вод світу не потрапила Боржомі. Напій вважається самим унікальним і по своєму смаку, і по впливу на організм людини. Купити Боржомі можна більш ніж в 40 країн світу, в тому числі і в Україні. Її унікальність полягає в тому, що, незважаючи на сильний терапевтичний ефект, вживати воду можна без особливих обмежень.

Naya`s Spring (Найя Спрінг). Виробляє цю мінеральну воду відома канадська компанія. Особливість цієї Н2О складається в нейтральному рівні рН і скоєному балансі мінералів. Найя Спрінг не містить в своєму складі натрію.

Montclair Water (Монклер). Ексклюзивний бренд з виробництвом в Канаді. Головна причина, по якій Монклер входить в рейтинг найпопулярніших вод світу - особливий внесок в захист екології. Всі пляшки, в які розливається вода - це другу «життя» для переробленого пластику.

І хоча вода від компанії АкваСвіт не входить в цей рейтинг, вона не менше за інших мінеральних вод надає користь всьому вашому організму. Замовити доставку води в Києві ви зможете на нашому сайті.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А