Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Прикмети та забобони пов'язані з водою

Питна вода - основа всього живого на нашій планеті. Вона дарує і підтримує життя, забезпечує здоров'я і довголіття. Не дивно, що цю стихію здавна обожнюють, бояться і одночасно поклоняються їй. Ви вже могли прочитати статтю про магічні властивості води, сьогодні ж ми розповімо про найвідоміші прикмети та забобони пов'язані з нею. Вірити в них чи ні - справа ваша, проте, деякі з них ми знайшли досить цікавими.

Бачити уві сні вируючий потужний потік - до неприємностей.

Якщо під час вмивання дівчина сильно кропить, то її майбутній чоловік буде п'яницею.

Кажуть, що перед важливою і відповідальною подорожжю необхідно вилити перед собою воду - тоді дорога буде легкою і вдалою.

Не можна проливати воду, яку тільки що набрали з колодязя або джерела. Така необережність може привести до невдач. Також обіцяє неприємності необережно пролита Н2О на скатертину.

Довго не закипає чайник? Чекайте неприємного сюрпризу.

Якщо ви сваритесь, лихословите або кричите на кого-то в тому приміщенні, де знаходиться ємність з водою, то нею потім не можна буде ні вмиватися, ні пити, ні готувати на ній їжу, ні навіть поливати кімнатні рослини. Така рідина втрачає всі свої корисні властивості і накопичує весь виплеснутий вами негатив. Нічого корисного від Н2О ви не отримаєте, а рослини і зовсім будуть погано рости і цвісти.

Вважається, що умивання дощовою водою допоможе розбагатіти. Обов'язкова умова - золота обручка на пальці.

Якщо пити воду кімнатної температури перед їжею - ви схуднете, після їжі - поправитеся. Звичайно ж, не забувайте, що використовувати і першому, і в другому випадку потрібно тільки якісний продукт. Замовити доставку води в Києві ви зможете на сайті компанії Аквасвіт.

Якщо вам наснився нічний кошмар, і ви боїтеся, що він втілиться в життя, потрібно потримати руки під струменем проточної води, прокручуючи в голові своє сновидіння. Кошмар змиється разом з водою.

Річка або будь-яка інша водойма допоможе налагодити відносини з другою половинкою. Якщо у вашій парі почалися розбіжності, просто прийдіть разом до водойми - і все налагодиться.

Не можна співати у ванній. Зазвичай це роблять в хорошому піднесеному настрої, яке може «піти» разом із струменями води.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А