Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Особливості магнітної води

«Синдром дефіциту магнітного поля» - проблема, яка стає все більш актуальною в сучасному суспільстві. Як запевняють японські вчені, цей синдром обумовлений повсюдним використанням електротехніки, яка порушує природне магнітне поле планети. Чи відображається це якось на вашому здоров'ї? Нерідко магнітний дефіцит призводить до порушень в роботі травної системи, шкірних захворювань, проблемам опорно-рухового апарату і т.д.

Не поспішайте бігти в аптеку за чудодійними препаратами. А краще замовте доставку води в Києві на сайті компанії Аквасвіт. Чому? Читайте далі.

Ви страждаєте порушенням сну, мучать часті головні болі, скаржитеся на швидку стомлюваність і неуважність? Причина цього одна - порушення магнітного поля. Один з найпростіших і дієвих способів - вживання омагниченної води. За основу візьміть якісну воду, яку ви замовили на нашому сайті, а далі справа за малим.

За рахунок впливу на рідину магніту, її структура стає більш упорядкованою. Від вас вимагається провести нехитрі маніпуляції і все - магнітна питна вода готова.

Секрет приготування

Отримати ту саму магнітну воду, яка допоможе вирішити перераховані вище проблеми зі здоров'ям, дуже просто. Для цього вам буде потрібно кілька неодімових магнітів. Чому не підходять звичайні? У них недостатньо широкий радіус силового поля, в порівнянні з неодимовими. А значить, ефективність готового продукту, значно знизиться. Звичайно, ви можете придбати портативну установку для омагнічування води. Але знайти справжній, якісний прилад з усіма необхідними сертифікатами не так то й просто. Навіщо переплачувати за підробку, якщо такий апарат можна зробити самому. І якщо вже говорити відверто, то слово «апарат» дуже гучне для цього пристосування. На ділі вам знадобиться лійка з зафіксованими на ній двома кільцеподібними магнітами різного діаметру. Розташовуватися вони повинні різними полями один до одного. Перелийте через цю воронку звичайну воду. Все - магнітна Н2О готова. Аналогічного ефекту ви досягнете, якщо розмістите за таким же принципом магніти по обидва боки ємності з водою.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А