Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Небезпечні джерела води

Сучасне суспільство багато в чому змінило свої погляди на існуючі проблеми - особливо на проблеми екології і якості питної води. Освічена людина знає, що основою його здоров'я є правильне харчування, дотримання питного режиму протягом дня, відсутність шкідливих звичок і регулярні спортивні навантаження.

І якщо якихось два десятиліття тому люди просто божеволіли від фаст-фуду і солодкої газованої води, то сьогодні мало хто навіть наллє собі води з-під крана, а краще скористається послугами з доставки води в Києві від компанії Аквасвіт. Давайте ж розглянемо, яка вода корисна для вашого здоров'я, а якої слід побоюватися.

Водопровідна вода

Ви замислювалися над тим, як вода потрапляє вам в квартиру? Перш ніж «забулькав» в крані, вона проходить чималий шлях. З станції водопідготовки вона по сталевим або чавунним трубам потрапляє в розподільну мережу вашого міста, долаючи не один десяток кілометрів. Як відомо, внутрішня сторона таких труб - справжній розсадник мікроорганізмів, бактерій і грибків.

Все це негативним чином позначається і на смак приготованих страв і напоїв, і на якості Н2О в цілому.

Артезіанська вода

Видобувається вона з підземних покладів води. Пробиваючись крізь гірські і вапняні породи, артезіанська вода насичується корисними мінералами і мікроелементами. Також вона досить сильно збагачена залізом - приблизно до 30 ПКД.

На жаль, навіть підземні води не застраховані від забруднень. Виною всьому - інтенсивне антропогенне навантаження на екологію. Сюди можна віднести несанкціоновані і нерегульовані поховання виробничих відходів, викиди в стічні води, могильники і т.д.

В результаті підземні артезіанські води отруюються сірководнем і органікою, які чинять негативний вплив на людське здоров'я.

Джерельна вода

Наші предки практично не мали інших джерел Н2О, крім джерельної води. Її використовували і для побутових цілей, і для пиття. Сьогодні найбільші джерела нашого регіону досліджуються відповідними службами та вченими. Їх висновки невтішні - джерельна вода непридатна для пиття. А все через техногенні забруднення, викликані діяльністю людини.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А