Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Методи очищення води: від дідівських способів до сучасних технологи

Дізнатися, чи нормальної якості та питна вода, яка тече у вас по трубах, можна, в принципі, і неозброєним поглядом. Досить понюхати, подивитися і спробувати її на смак. Але все ж є такі параметри, які оцінити можна лише в лабораторіях. Але припустимо, що часу або можливостей для вивчення цього питання у вас немає, що тоді?

Можна підстрахуватися і очистити воду - методів її знешкодження існує чимало. Давайте ж розглянемо основні з них.

Як можна очистити питну воду?

Старий дідівський спосіб знешкодження води полягає в додаванні в рідину срібного предмета, наприклад, ложки. Всім відомо, що срібло володіє високими антисептичними властивостями. Недарма ж святу воду святять саме сріблом. Сучасні технології не стоять на місці і сьогодні питну воду з іонами срібла виробляють в промислових масштабах. Однак варто попередити любителів такої Н2О - слід з обережністю вживати таку рідину і стежити за вмістом іонів срібла в ній. Нормою вважається показник в 0,05 мг на літр води.

Ще один простий спосіб знешкодити Н2О - кип'ятіння. При температурі 95°С вмирають практично всі шкідливі мікроорганізми. Але у цього методу також є істотні недоліки - кип'ятіння не позбавить від по-справжньому небезпечних і стійких до високих температур бактерій і патогенних мікробів, а також не усуне жорсткість води.

Дуже популярний метод очищення Н2О - фільтрація. Найбільш затребуваний вид фільтрів - вугільний. Його пори затримують практично всі види небезпечних бактерій і мікроорганізмів. Однак вартість такого обладнання не з дешевих, та й фільтри необхідно регулярно і своєчасно міняти.

Ще один спосіб - озонування води. Всього кілька хвилин потрібно для того, щоб знешкодити Н2О від всіх патогенних елементів, наситити її корисними речовинами і поліпшити смакові якості. Але попереджаємо відразу - озонування дорогий метод. А ось що дійсно економічно вигідно - це замовлення доставки води в Києві на сайті компанії АкваСвіт. Наша продукція відрізняється незмінною якістю, відмінним органолептичними показниками і доступною вартістю.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А