Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Кава по-турецьки - секрети приготування напою в турці

Кава в турці - класичний варіант приготування популярного напою, що бадьорить. Однак такий спосіб вважається і одним з найскладніших: потрібно дотримуватися суворої черговості заварювання зерен і використовувати тільки якісні компоненти - самі кавові зерна і очищену питну воду.

Як підготуватися до приготування напою?

Головне правило смачної кави в турці - чистий посуд. Завжди після приготування нової порції напою ретельно очищайте турку - споласкуйте її гарячою водою і насухо витирайте рушником.

Що стосується кавових зерен, то молоти їх потрібно безпосередньо перед приготуванням напою. І ніколи не заварюйте каву повторно на тій гущі, що залишилася після попереднього разу. Адже саме перше варіння здатне зберегти багатство смаку і аромату кавових зерен, розкрити всі нотки і відтінки напою.

Також особливу увагу потрібно приділити вибору питної води - використовуйте тільки очищену природну Н2О або негазовану воду з низькою мінералізацією. Чим менше концентрація мінеральних речовин в ній, тим яскравіше і більш насиченою буде смак кави.

Замовити доставку питної води в Києві, як і найкращу каву для приготування в турці, ви зможете на нашому сайті.

Секрет ідеальної кави в турці

Заварювання кави в турці - один з найстаріших методів приготування напою. Саме ця посудина з особливою формою може впоратися з заварюванням кавових зерен краще за будь-яку сучасну дорогу кавомашину.

Для приготування вам буде потрібно:

Також важливо дотримуватися етапів приготування напою:

Дуже важливо не варити каву, а саме довести її до кипіння. Слідкуйте за пінкою - як тільки вона підніметься до країв турки, відразу ж знімайте посудину з вогню і розливайте напій по чашках, попередньо забравши цю пінку.
Якщо ви хочете заварити міцну каву, тоді доводити до кипіння напій потрібно 2-3 рази.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А