Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

"Кип'ятити або не кип'ятити?" - ось в чому питання

Яка питна вода корисніше, вірніше буде сказати, безпечніше для людини: кип'ячена або сира - питання, яке хвилює і споживачів, і вчених. Звичайно, були проведені наукові дослідження і аналізи, які показали, що вживати потрібно тільки НЕкип'ячену воду.

У сирій воді містяться мікроелементи і мінерали: солі кальцію, магнію, міді, і т.д. Але тут скептики можуть заперечити: "А як же шкідливі бактерії і мікроорганізми?" Не виключено, що вони можуть міститися у воді, але тільки з разі її поганої якості. І якщо ви з метою "профілактики" кожен раз будете кип'ятити воду, ви своїми ж руками будете губити всі корисні мінерали, які в ній є. Більш того, від впливу високих температур, вони перетворюються в знайомий вам осад, залишаючи слід у вигляді накипу на стінках чайника, каструлі або будь-якому іншому металевому посуді. Якщо ж ви стійко вірите своїм переконанням, то хоча б намагайтеся вимикати чайник, як тільки вода почне пускати перші бульки. Так для мінералів є хоч якийсь шанс на "виживання".

Ще один важливий нюанс - яку воду ви кип'ятите? Напевно, водопровідну! Ви ж знаєте, що така вода попередньо проходить дезінфекцію хлоруючими речовинами. Що ж відбувається з сполуками хлору, коли на них впливає висока температура? Вони починають видозмінюватися в токсичні речовини - і так не небезпечна концентрація хлору в воді перетворюється в потенційну вбивцю вашого здоров'я!

Кип'ячена вода - ідеальне середовище для розмноження і життя бактерій. Ось парадокс - ви кип'ятите її, щоб очистити від всіх цих "жителів", а на ділі тільки покращуєте їм умови для існування. Запам'ятайте, кип'ячену воду можна пити тільки свіжу, якщо її взагалі можна так назвати. Якщо вона постояла хоча б добу - сміливо виливайте.

Так що ж виходить: кип'ятити не можна, а вода з неперевіреного джерела також далека від ідеалу. Замовте доставку води в Києві на сайті компанії АкваСвіт. Така Н2О була очищена й підготовлена ​​із застосуванням останніх технологій, що дозволяє гарантувати її якість і безпеку. Довіряти своє здоров'я потрібно тільки кращим - і компанія АкваСвіт успішно підтверджує це звання.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А