Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Іонізована вода - в чому її користь?

Про корисні властивості срібла відомо чимало. Саме з його допомогою вперше почали очищати воду з джерел. У ємність з джерельною водою поміщали частки металу і давали деякий час настоятися. Після цього питна вода вважалася дійсно чистою і придатною до вживання. Так що там говорити, в сучасному світі до сих пір використовують срібні ложечки для антибактеріального ефекту. Особливо це актуально з маленькими дітьми, яким з появою першого зуба прийнято дарувати такий дорогоцінний подарунок.

Багато виробників питної води вже давно пропонують своїм покупцям унікальний продукт - Н2О з іонами срібла. Замовити доставку води в Києві з іонами срібла ви зможете і на сайті компанії АкваСвіт.

Чим ще корисна іонізація?

У природі немає абсолютно чистої і придатної до пиття води. Практично будь-яке джерело таїть в собі безліч небезпек: мікроби, бактерії, мікроорганізми, органічні сполуки, продукти діяльності людини і т.д. Такий «коктейль» - справжнє випробування для вашого здоров'я - особливо якість того, що ви п'єте, позначається на стані шлунково-кишкового тракту. А регулярне вживання забрудненої води і зовсім може привести до дисфункції всього організму: порушень роботи печінки,  серцево-судинної системи, щитовидної залози і т.д.

Іонізація води сріблом дозволяє вирішити всі ці проблеми. Адже ви знаєте, що цей метал має потужні антибактеріальні властивості, що спрямовані на знезараження Н2О. Головне, правильно підібрати дозування. Оптимальною щоденною нормою вважається 80-85 мкг срібла. Таке дозування сприяє поліпшенню функціональності всіх систем організму. Крім цього іонізована вода підвищує імунітет і покращує загальне самопочуття, покращує обмін речовин і налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту.

Особливо корисною іонізована вода буде тім, хто займається розумовою діяльністю, так як вона покращує роботу головного мозку.

Вода від компанії АкваСвіт насичена іонами срібла за допомогою новітніх технологій. Строгий контроль якості і відповідність всім стандартам і нормам робить її продуктом №1 у вашому щоденному раціоні.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А