Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Що несе в собі водопровідна вода?

Не секрет, що водопідготовка в Україні далеко не відповідає стандартам і нормам Міністерства охорони здоров'я. Тому та вода, що тече в ваших будинках з-під крана, не може вважатися якісною та безпечною для здоров'я. Ми не раз вже писали про те, які захворювання і проблеми зі здоров'ям може спровокувати неякісна питна вода. А сьогодні ми розглянемо, що приховує в собі водопровідна Н2О.

Ті забруднення, які містяться у водопровідній воді, мають властивості осідати усередині труб і елементів побутової техніки, таким чином, провокуючи їх поломку. Але це не найстрашніше - все це «сміття» з роками накопичується в нашому організмі, поступово нагадуючи про себе різними захворюваннями.

Питна вода з високою жорсткістю має не тільки неприємний гіркуватий смак, але і негативним чином позначається на роботі травної системи. Також солі жорсткості утворюють наліт на посуді, стінках чайника, шкірі та волоссі після купання, білизни після прання.

Залізо у водопровідній воді також неприпустимо через його високу токсичність. Крім цього воно руйнує корисні вітаміни продуктів, які ви готуєте в такій воді, знижуючи біологічну цінність їжі. Начебто ви й поїли, але нічого корисного від обіду не взяли для організму.

Найбільш поширений забруднювач води - хлор. Що найцікавіше, його використовують для очищення Н2О. Так, усуваючи одну проблему, хлор провокує масу інших. Він псує смак і запах води - це, напевно, найменш шкідливий вплив хлору. Діючи зсередини вашого організму, він погіршує нюх, порушує роботу шлунково-кишкового тракту.

Як бачите, якість вживаної вами води безпосередньо впливає на якість вашого життя в цілому. Які шляхи вирішення проблем якості водопровідної води ви можете прийняти? Можна почати очищати її, встановивши фільтри для води. Другий варіант - оформити доставку води в Києві від постачальника Аквасвіт. Так ви напевно будете впевнені в її якості, відмінному смаку і безпеки.

Маючи під рукою джерело чистої води, ви зможете дотримуватися оптимальний питний режим протягом дня і підтримувати своє здоров'я і форму в тонусі.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А