Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Бактерії в воді: як вони утворюються, і яку небезпеку несуть

Питна вода - життєва необхідність для будь-якої людини. Вона може принести як безмежну користь вашому організму, так і непоправної шкоди. Ступінь впливу питної води, в першу чергу, залежить від її якості. Та рідина, яка містить в собі бактерії, мікроби і мікроорганізми може спровокувати як легке отруєння, так і серйозну патологію.

Як бактерії у воді впливають на її якість?

Бактерії - це одноклітинні організми, які своєю життєдіяльністю призводять до утворення нових колоній мікроорганізмів. Потрапивши в організм людини, бактерії починають використовувати його в якості поживного середовища, активно розмножуючись і отруюючи зсередини. Тому можна сміливо зробити висновок, що бактерії є свого роду паразитами.

Один з основних джерел хвороботворних мікроорганізмів - питна вода поганої якості. Визначити наявність в рідині таких бактерій можна за допомогою мікробіологічного аналізу. Отримані результати свідчать не тільки про якість Н2О, а й дають можливість підібрати найбільш ефективний метод її фільтрації.

У разі, якщо кількість хвороботворних бактерій перевищує допустимі норми, можна говорити про погану роботу водоочисної станції або забрудненні водопровідної води стоками.

Як впливає неякісна вода на ваше здоров'я?

Питна вода поганої якості є одним з головних переносників небезпечних захворювань. Так, наприклад, найбільш частим мешканцем Н2О можна назвати саме кишкову паличку. Однак те, наскільки така вода небезпечна для вашого здоров'я буде залежати від процентного вмісту цієї бактерії в рідини. Для цього на всіх водоочисних станціях і проводиться контрольний забір води.

Також в складі водопровідної води можуть міститися бактерії і мікроби, які, розмножуючись в шлунково-кишковому тракті людини, стають причиною постійних захворювань і поганого самопочуття.

Негативного впливу бактерій у воді можна з легкістю уникнути, якщо замовляти доставку води в Києві на сайті компанії АкваСвіт. Її висока якість і безпеку - гарантія вашого міцного здоров'я і прекрасного самопочуття.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А