Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

Ананасова вода - рецепт екзотичного напою для зміцнення вашого здоров'я

Раніше ми писали про користь лимонадної дієти і імбирної води. Сьогодні ж ви поповните свою кулінарну книгу рецептом ще одного унікального для здоров'я і краси людини напою - ананасної води.

Цей напій - найцінніше джерело вітамінів і мікроелементів. Він сприяє зниженню болю в суглобах і сухожиллях, допомагає в боротьбі із зайвою вагою і зміцнює загальний імунітет. Ананасову воду потрібно пити щоранку натщесерце - і заряд енергії, бадьорості і свіжості на весь день вам гарантований.

Давайте ж розберемося, чому ж так корисний цей тропічний фрукт?

Ананас містить в собі безліч поживних речовин і вітамінів. Фрукт є головним джерелом вітаміну С і бромелайну - саме ці компоненти задіяні в багатьох процесах людського організму. Також ананас всім відомий як головний помічник у процесі схуднення. Вживання цього фрукта сприяє поліпшенню метаболізму і роботи всього шлунково-кишкового тракту.

Користь ананасної води

Нейтралізація запальних процесів. Напій має потужну протизапальну дію, полегшує стан при артритах і допомагає під час реабілітації після отриманої травми.

Допомога в схудненні. Ананасовий напій має сечогінний ефект, що сприяє виведенню зайвої води з організму. Також така вода запустить активні обмінні процеси в організмі, що призведе до ефективного скидання зайвої ваги.

Нормалізація роботи щитовидки. Ананас - джерело йоду, що позитивно позначається на роботі щитовидної залози.

Зміцнення ясен і зубів. У складі напою містяться мінерали і кальцій, які вкрай важливі для здоров'я вашої ротової порожнини: зубів і ясен.

Поліпшення зору. У ананасною воді присутня найважливіший антиоксидант бета-каротин, який відповідає за роботу органів зору. Особливо корисно пити такий напій людям похилого віку.

Рецепт приготування ананасної води

Для приготування цього смачного і корисного напою вам знадобиться: питна вода - 1 літр, ананас - 1 шт, листя м'яти - 6 шт.

Очистіть і наріжте скибочками ананас, крупно подрібніть м'яту (можна навіть порвати її листя руками). Додайте ці інгредієнти в ємність з водою, щільно її закрийте і поставте в холодильник мінімум на 8 годин, щоб напій настоявся. Дуже зручно виконати всі ці прості маніпуляції з вечора - на ранок ви отримаєте готову до вживання ананасову воду.

Але найголовніше - в якості основи напою не можна використовувати водопровідну або кип'ячену воду. Оформляйте замовлення води в Києві на сайті компанії АкваСвіт - таку Н2О можна пити і в чистому вигляді, та використовувати для приготування напоїв.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А