Заказ на сайті цілодобово
Замовити
Щодня з 8:00 до 20:00
багатоканальний
 
Оформлення замовлення
 
ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ
и наш менеджер зв'яжеться ми зв'яжемося з вами найближчим часом
Ваші дані в безпеці
і не будуть передані третім особам
...

7 видів води

Хочете пройти невеликий тест? Скільки видів води ви знаєте? Бутильована, мінеральна, природна питна вода ... Напевно у більшої половини наших читачів на цьому список і обривається. Але ж розрізняють 7 видів води. Хочете знати, що ще входить в цей список? Тоді читайте нашу статтю.

Бутильована вода

Питна вода, яка розливається в тару ємністю від 5 літрів, за світовими стандартами вважається вже бутильованою. Особливо виправдане використання такої води в великих містах, де спостерігається значне погіршення якості водопровідної Н2О. Замовити доставку такої води в Києві ви зможете на сайті компанії АкваСвіт.

Мінералізована вода

Не варто плутати її з мінеральною. Між цими двома видами Н2О - велика різниця. Мінералізована вода насичується мінералами штучним шляхом. Якісний склад при цьому не змінюється: дійсно, в рідини будуть міститися мінерали і солі, а ось яке їх походження - дізнатися можна тільки в ході лабораторних досліджень.

Штучна вода

Якщо структура і хімічний склад Н2О піддавався якомусь впливу, її вже можна вважати штучною. Внесені зміни в її структуру негайно ж відображаються на молекулярному рівні. Варто визнати, що така вода вже не має ніяких корисних властивостей.

Киснева вода

Озонована вода - результат дій, спрямованих на її дезінфекцію. Однак пити таку воду можна лише на свій страх і ризик, адже якщо в первісному її складі були молекули брому, то в процесі озонування утворюються такі елементи як броміди. Це вкрай небезпечні речовини.

Іонізована вода

Насичують Н2О і іонами срібла. Про її шкоду ми не можемо говорити, так як при правильній технології іонізації і дотримуючись норм пиття, вона може принести користь людському організму.

Природна вода

Це та рідина, яку ми називаємо питною водою. Саме вона є джерелом енергії, сили, краси і здоров'я, чудово освіжає і втамовує спрагу, насичує клітини організму киснем і корисними речовинами.

Мінеральна вода

Ця Н2О насичена і збагачена природними мінералами природним шляхом. Має лікувальні і профілактичні властивості. Однак пам'ятайте, є кілька видів мінеральної води. Пити її потрібно тільки відповідно до рекомендацій, тоді вона принесе користь, а не шкоду.

Повернутися до переліку публікацій
Наші магазини на карті Києва:
Режим роботи наших магазинів - щодня з 8:00 до 21:00, обід з 13:30 до 14:00
Є ПИТАННЯ? - ТЕЛЕФОНУЙТЕ:
  • Адреси магазинів в Києві:
  • вул. Братиславська 14-Б
  • вул. Мате Залки 8
  • вул. Маяковського 66-А